perjantai 23. syyskuuta 2016

14.09.2016 Lancashire Heeler pennut

Miliisin kennel   I   www.miliisin.com

Miliisin N- Mc' Tudor
Bratz-tytöt (Ipanan lasten "lauma"kutsumanimi tällä hetkellä) kävivät silmäpeilauksissa ja on nyt DNA-testattuja sekä mikrosirutettuja. Tämä pentue on siis kaksoisastutus ja nyt vain odotellaan isätestien tuloksia ;)

Nämä tytöt ovat ehtineet tutustua jo paljon autossa matkustamiseen, ja ovatkin kulkeneet emänsä kanssa jo pitkiäkin automatkoja.

Ensimmäiset tytöt ovat jo lähteneet maailmalle (21.09.2016), mutta pari vielä odottaa niitä testituloksia...


Maailmanmatkaajat rentoutuvat boksissaan


Miliisin N- Mc' Phee
Keskiviikkona 14.09.2016 syntyi Ladyn pentue hieman etuajassa (56vrk.), mikä oli mielestäni todella hyvä - sillä kaikkien syntymäpainot olivat reilusti yli 240gr. Ilmeisesti luonto hoitaa tehtävät parhain päin ja nopeuttaa kehitystä ja synnytystä tarpeen vaatiessa. Hieman jännitin synnytyksen alkaessa, että onko pennutjo todella valmiita tullakseen maailmaan. Mutta niin vaan sieltä putkahti ensimmäinen ulos perätilassa hyvin kehittyneenä ja painoltaan 269gr. Hienosti Lady hoiti synnytyksen ja on hoitanut pentujaan ilman ylimääräisiä huolehtimisia.

Pentueen emä on PLL-terve, mutta isä on PLL-kantaja. Pentue PLL-geenitestataan myöhemmin.

Pentueeseen syntyi 3 urosta ja 2 narttua. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja. 
Mahdollisia vapaita pentuja voi tiedustella marraskuun alussa.


Miliisin N- Mc' Tudor



Sijoituskotia etsitään:

Etsin aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia osto heelernarttu pennulle (luovutus heti)- sekä myöhemmin syksyllä tulevalle urospennulle.  Lisätied. miliisinkennel(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti